Agenda

Neem me mee

Ontdek de Agenda van Neem me Mee! 

Op zoek naar een last-minute uitstapje in onze regio? Gebruik onze handige online agenda om te ontdekken welke evenementen binnenkort plaatsvinden. Onze weekplanner geeft een overzicht van de komende activiteiten, en als je verder wilt plannen, kun je doorklikken naar de gewenste datum. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat de agenda is geladen. We werken deze pagina dagelijks bij, dus kom regelmatig terug om op de hoogte te blijven.

Let op: Neem me mee magazine kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor last-minute wijzigingen in activiteiten. We raden aan om altijd de organisaties zelf te controleren voor actuele informatie. Geniet van je volgende uitstapje en veel plezier gewenst!

 

Uw vereniging organiseert een evenement?

Organiseert jouw vereniging binnenkort een evenement in de regio Alveringem, De Panne, Diksmuide, Koksijde, Lo-Reninge, Nieuwpoort, Poperinge, Veurne of Vleteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We plaatsen graag jouw evenement in onze agenda en zorgen voor de nodige visualiteit om bij te dragen aan het succes van jouw evenement.

Of het nu gaat om een cultureel evenement, sportwedstrijd, markt, tentoonstelling of een ander type activiteit, we staan klaar om jouw evenement te promoten. Neem contact met ons op en laat ons de details weten. We kijken ernaar uit om jouw evenement in onze agenda op te nemen en samen te werken aan een succesvolle bijeenkomst.

Contacteer ons Adverteer met uw bedrijf

NEEM ME MEE MAGAZINE

Ontdek via onze website het meest recente nieuws en een breed scala aan evenementen in Alveringem, De Panne, Diksmuide, Koksijde, Lo-Reninge, Nieuwpoort, Poperinge, Veurne en Vleteren. Ben je op bezoek in onze regio en op zoek naar een leuke dagtrip? Neem dan zeker een kijkje op onze overzichtspagina “Must Visit“. Hier vind je tal van aanraders voor interessante locaties om te bezoeken. Daarnaast kun je via onze “Zoek uw handelaar” functie vele lokale ondernemers ontdekken.