Adverteren

Graag willen we u kennis laten maken met onze portaalwebsite, www.neemmemeemagazine.be. Op ons online platform vindt u een overzicht van alle evenementen en handelaars in de regio Veurne, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem, Poperinge, Lo-Reninge en Vleteren.

Maandelijks verwelkomen we tal van bezoekers die op zoek zijn naar informatie. Elke handelaar wordt gratis vermeld met hun adres en telefoonnummer op onze website. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf opvalt tussen de vele handelaars, bieden we ook betaalde advertentiemogelijkheden aan. Voor slechts € 125 excl. btw per jaar kunt u uw bedrijf extra in de kijker zetten binnen Neem Me Mee Magazine.

Lees verder op deze pagina en ontdek alle voordelen van de betaalde opties binnen Neem Me Mee Magazine. We kijken ernaar uit om uw bedrijf te ondersteunen en meer zichtbaarheid te bieden aan uw onderneming.

Ik wil adverteren
Neem me mee magazine

 

Zonder een contract!

Bij Neem Me Mee Magazine hechten we veel waarde aan flexibiliteit. Daarom hanteren we geen contracten. U betaalt slechts € 125 per jaar, zonder verborgen kosten. En het beste is: als u op enig moment wilt stoppen, kunt u dat doen zonder gedoe. Er is geen opzegtermijn, dus u kunt op elk gewenst moment beslissen om te stoppen, zelfs van de ene op de andere dag! We streven ernaar om uw ervaring zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken.

 

Google als partner

We besteden veel aandacht aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw pagina, zodat uw bedrijf goed scoort in de zoekresultaten van Google. Hierdoor kunnen potentiële klanten u snel en gemakkelijk vinden wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt. We implementeren relevante zoekwoorden, optimaliseren de meta-tags en zorgen voor een goede structuur en navigatie op uw pagina. Op die manier vergroten we de zichtbaarheid van uw bedrijf en stimuleren we het verkeer naar uw website. U kunt erop vertrouwen dat uw online aanwezigheid geoptimaliseerd is voor een betere vindbaarheid en een groter bereik.

 

Adverteren is niet duur!

Online adverteren bij ons biedt u een kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten. Voor slechts € 125 excl. btw per jaar kunt u uw advertentie plaatsen op onze website, waardoor u zichtbaarheid krijgt bij ons brede publiek. Het voordeel is dat deze advertentiekosten 100% aftrekbaar zijn als bedrijfskosten, wat betekent dat u ze kunt opnemen in uw belastingaangifte.

Door te kiezen voor onze betaalbare advertentiemogelijkheid, kunt u uw bedrijf op een voordelige manier onder de aandacht brengen bij een gericht publiek. Dit stelt u in staat om uw merkbekendheid te vergroten, nieuwe klanten aan te trekken en uw verkoop te stimuleren, zonder een grote impact op uw budget. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van deze kostenefficiënte advertentiemogelijkheid.

Neem me mee Magazine

Uw eigen mini-website
in Neem Me Mee Magazine?

Wat bieden wij u aan voor slechts € 125?

Bezoek enkele realisaties van handelaars die reeds adverteerden bij Neem me Mee Magazine:

Ontdek onze handelaars

 

Aarzel niet en stap mee in ons verhaal!

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u spoedig verder bij het uitbouwen van uw zaak op www.neemmemeemagazine.be.

Contacteer ons en schrijf je nu in