Adverteren

Graag introduceren wij u aan onze portaalwebsite, www.neemmemeemagazine.be. Op ons online platform vindt u een overzicht van alle evenementen en handelaars in de regio Veurne, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Diksmuide, Alveringem, Poperinge, Lo-Reninge en Vleteren.

Maandelijks ontvangen we vele bezoekers die op zoek zijn naar informatie. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf opvalt te midden van de vele handelaars, bieden we ook betaalde advertentiemogelijkheden aan. Voor slechts € 125 excl. btw per jaar kunt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen binnen Neem Me Mee Magazine.

Ontdek op deze pagina alle voordelen van de betaalde opties binnen Neem Me Mee Magazine. Wij kijken ernaar uit om uw bedrijf te ondersteunen en meer zichtbaarheid te bieden aan uw onderneming.

Ik wil adverteren
Adverteren

Google als partner

Wij zijn trots op onze samenwerking met Google. We besteden veel aandacht aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw pagina, zodat uw bedrijf goed scoort in de zoekresultaten van Google. Hierdoor kunnen potentiële klanten u snel en gemakkelijk vinden wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt. We implementeren relevante zoekwoorden, optimaliseren de meta-tags en zorgen voor een goede structuur en navigatie op uw pagina. Op die manier vergroten we de zichtbaarheid van uw bedrijf en stimuleren we het verkeer naar uw website. U kunt erop vertrouwen dat uw online aanwezigheid geoptimaliseerd is voor een betere vindbaarheid en een groter bereik dankzij onze samenwerking met Google.

Zonder een contract!

Bij Neem Me Mee Magazine hechten we veel waarde aan flexibiliteit. Daarom werken we zonder contracten. U betaalt slechts € 125 per jaar, zonder verborgen kosten. En het beste is: als u op enig moment wilt stoppen, kunt u dat doen zonder gedoe. Er is geen opzegtermijn, dus u kunt op elk gewenst moment beslissen om te stoppen, zelfs van de ene op de andere dag! We streven ernaar om uw ervaring zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken.

Adverteren is niet duur!

Online adverteren bij ons biedt een kosteneffectieve manier om uw bedrijf te promoten. Voor slechts € 125 excl. btw per jaar kunt u uw advertentie plaatsen op onze website, waardoor u zichtbaarheid krijgt bij ons brede publiek. Het voordeel is dat deze advertentiekosten 100% aftrekbaar zijn als bedrijfskosten.

Met onze betaalbare advertentiemogelijkheid kunt u op een voordelige manier uw bedrijf onder de aandacht brengen bij een gericht publiek. Dit helpt u uw merkbekendheid te vergroten, nieuwe klanten aan te trekken en uw verkoop te stimuleren, zonder een grote impact op uw budget. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van deze kostenefficiënte advertentiemogelijkheid.

Uw eigen mini-website
in Neem Me Mee Magazine?

Bezoek enkele realisaties van handelaars die reeds adverteerden bij Neem me Mee Magazine:

Ontdek onze handelaars

 

Aarzel niet en stap mee in ons verhaal!

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u spoedig verder bij het uitbouwen van uw zaak op www.neemmemeemagazine.be.

Contacteer ons en schrijf je nu in