Ga jij ook uit de bol op Sea-Fest? 24/09/2022

Sea Fest De Panne

Ben jij een genieter? Hou je van muziek? Steel je graag momenten van geluk? Kom en ga uit de bol op zaterdag 24 september tijdens Sea-Fest in De Panne.

De datum, tijdens het weekend van de tweedeverblijver, is niet toevallig gekozen. Het wordt dé ideale gelegenheid voor inwoners en tweedeverblijvers om elkaar beter te leren kennen. Muzikale toppers, culinair genieten en sfeervolle randanimatie … alle ingrediënten voor een geweldig muziekfestival! En de kinderen? Zij genieten van optredens op maat en heel wat springkasteelplezier – glimlach verzekerd dus. Sea-Fest: dat is een tof muziekfestival, voor jong en oud, leuke animatie en gratis inkom, en natuurlijk: iedereen is welkom!


We schreven eerder al dat je in september in De Panne niet stil hoeft te zitten. Het geluk zit hier, in het mooiste hoekje van het land. Na Zomerhit in juli, wacht je weer een muzikale beleving op tijdens het weekend van de tweedeverblijvers van De Panne. Zaterdag 24 september wordt een nazomerdag van jewelste. Kom genieten van het festivalgevoel met optredens van Tom Helsen, Yokan, The Starlings én Cookies & Cream, Kabouter Plop neemt de kleinsten op sleeptouw. Vinyllacream sluit het muzikaal feest af! Staan jouw dansgrage voeten ook te popelen om nog eens uit te breken? Foodtrucks, een bar, springkastelen en muzikale animatie maken het plaatje compleet.De toegang is gratis, voor iedereen! De locatie bij uitstek is de Leopold I-Esplanade, van 14.00u tot 22.00u. Zalige muziek, unieke locatie en plezier verzekerd!


Bram Degrieck, burgemeester De Panne: «Tweedeverblijvers en inwoners samen krijgen, daar gaat Sea-Fest over. Elk jaar doen we wel iets anders tijdens het weekend voor de tweedeverblijvers. Onze diensten hebben een mooi programma in elkaar gestoken, met daarin voor elk wat wils.»


Stéphane Buyens, schepen voor Toerisme De Panne: « Sea-Fest. Niet zomaar een event. Niet zomaar een affiche. Maar een muziekmoment. Voor jong en oud. Met veel randanimatie. Met veel variatie. Iedereen welkom. Op de laatste noten van deze prachtige zomer. Vooruit Adp. Let the music play.»

Lees ook:

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.