Urban Hunt in Poperinge

Urban Hunt in Poperinge

Urban Hunt in Poperinge: daagt zowel bezoekers als inwoners van Poperinge uit. Tijdens het unieke stadsspel bedenk je samen met je teamgenoten een strategie om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Een opgeladen gsm en tof gezelschap; meer heb je niet nodig voor een namiddag fun met Urban Hunt.

Het spel bestaat al in verschillende steden, onder andere in Antwerpen, Mechelen en Nieuwpoort. Urban Hunt laat je nu ook Poperinge op een bijzondere wijze ontdekken. Ook als Poperingenaar leer je nieuwe kanten van de stad kennen en moet je je oren en ogen openhouden om de opdrachten correct op te lossen.

De groep wordt in teams opgesplitst, die punten moeten verzamelen. Het spel duurt 95 minuten, waarin je 20 creatieve opdrachten krijgt voorgeschoteld. De opdrachten komen met beelden, gemanipuleerde foto’s, mysterieuze geluidsfragmenten, raadselachtige video’s en tekeningen van historische figuren. 

Urban Hunt in Poperinge Praktisch

  • geschikt voor vrienden, bedrijven, scholen en gezinnen
  • 2 tot 150 spelers
  • bestel het spel vooraf of op het moment zelf via www.urbanhunt.be 
  • 12 euro per persoon, voordeeltarief voor scholen en jeugdverenigingen
  • 5 minuten uitleg, 95 minuten spel, 15 minuten terug samenkomen en nakaarten
  • rustig of intensief

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni