Bedeling mondmaskers Nieuwpoort

Bedeling mondmaskers nieuwpoort

Stad Nieuwpoort is volop bezig met het bedelen van de mondmaskers aan huis. Niet alleen het sorteren maar ook het verdelen van de mondmaskers is een hele klus. Stadsmedewerkers én tal van vrijwilligers slaan de handen in elkaar om de bedeling vlot te laten verlopen. 

Gisteren was de eerste bedelingsronde, maar vandaag komt de tweede ronde er aan! De tweede ronde vindt plaats tussen 16u en 21u.

De mondmaskers zitten in plastieken enveloppen die normaal gezien in de brievenbus passen. Is de envelop te groot voor je brievenbus? Dan bellen de medewerkers aan. Als je niet thuis bent, krijg je een brief met verdere instructies. 

Nog even geduld dus en een dikke pluim voor alle medewerkers en vrijwilligers die dit helpen mogelijk maken.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni