INTERNATIONAL K9-DAY 2024

INTERNATIONAL K9-DAY 2024

INTERNATIONAL K9-DAY 2024: De netwerkorganisatie ANTW4WVL (een samenwerking tussen de politiezones Antwerpen, Polder, RIHO, Vlas en Westkust) organiseert voor de vierde keer de International  K9-DAY . Tijdens dit  GRATIS  evenement staan de  HONDEN  en hondengeleiders van verschillende veiligheidsdiensten centraal.  

​Tijdens diverse  DEMO’S & TRAININGSSESSIES  kunnen de bezoekers ontdekken tot wat de hondengeleiders en hun honden in staat zijn: speurwerk, pakwerk, patrouille, reddingsoperaties, … De honden en hun hondengeleiders zijn in heel wat verschillende disciplines een grote hulp voor veiligheidsdiensten. 

​Ook dit jaar wordt K9-Day een internationale editie want ook  FRANSE & NEDERLANDSE DEELNEMERS  zullen een staaltje van hun kunnen laten zien.

Naast het bijwonen van deze demonstraties en het volgen van de hondentrainingen  OP HET STRAND  kan het aanwezige publiek ook het veiligheidsdorp bezoeken. In dit tijdelijke dorp krijgen de veiligheidsdiensten de kans om de andere aspecten van hun beroep nader toe te lichten en geïnteresseerden te informeren over een toekomstige carrière bij één van hen. Je vindt er bovendien een tuimelwagen en een commandowagen. 

Tijdens deze International K9-Day is er voor jong en oud heel wat te beleven. We voorzien randanimatie, speciale stands voor hondenliefhebbers, foodtrucks en een bar. 

International K9-Day 2024 vindt plaats te  KOKSIJDE  op het strand, op de Zeedijk en ter hoogte van de parking (Professor Blanchardlaan) aan  STER DER ZEE .

Alle info vind je op www.internationalk9.be

PROGRAMMAINTERNATIONAL K9-Day 2024

HONDENTEAMS IN DE KIJKER

Het exacte programma van deze GRATIS belevingsdag komt nog online. Verwacht je aan unieke demonstraties met K9-honden van politie, douane en de civiele eenheid.

​+ TRAINING van alle aanwezige hondenteams op het strand 
+ VEILIGHEIDSDORP

​Daar lichten de veiligheidsdiensten andere aspecten van hun beroep nader toe. Geïnteresseerden krijgen informatie over een potentiële toekomstige carrière bij een veiligheidsdienst. Je vindt er bovendien een tuimelwagen en een commandowagen. 

​+ RANDANIMATIE + BAR & FOODTRUCKS + speciale STANDS voor hondenliefhebbers

​Op International K9-Day is iedereen welkom. Jong en oud kunnen kennismaken met de verschillende disciplines en de mogelijkheden van getrainde honden en hun bijzondere werking binnen een team.

​​

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni