KSA Pops Goes Lokaal

ksa pops

Bericht van de organisatie:

KSA POPS GOES LOKAAL!Corona spaart Poperinge niet en ook de Poperingse handelaars hebben hierdoor een moeilijke periode achter de rug. In normale omstandigheden steunen de handelaars de jeugdbewegingen steeds.


Daarom willen wij van KSA Poperinge nu iets terug doen voor hen!Concreet zouden we dit doen door middel van een rebuswandeling. 25 handelszaken hangen een rebus aan hun etalage. De deelnemers gaan rond bij deze verschillende handelaars en proberen telkens de rebussen op te lossen.


Wie deze rebussen te baas kan, maakt kans op één van de twee mooie prijzen: één Pop.kado van 50 euro en één Pop.kado van 100 euro.Deelnemen kan van 1-31 januari.

Meer info volgt!

Indien je vragen heb mail gerust naar: ksapopsgoeslokaal@gmail.com

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.