Vanaf 18/01 tijdelijk eenrichtingsverkeer in De Pannelaan

Gemeente De Panne

Fluvius en de IWVA plannen vanaf maandag 18 januari werken in de De Pannelaan tussen het rondpunt bij de Duinhoekstraat en Plopsaland, langs de kant met pare huisnummers.

Om er nieuwe elektriciteits- en waterleidingen aan te leggen, moet het fietspad uitgebroken worden. Na de aanleg van de leidingen wordt het fietspad opnieuw zoals oorspronkelijk hersteld. De werken zullen 3 à 4 weken duren.Er worden voetgangersbruggen voorzien, waardoor de handelszaken gedurende de werken bereikbaar blijven.

De straat blijft ook toegankelijk voor auto’s die van Adinkerke richting De Panne rijden. In de omgekeerde richting zal de straat 3 à 4 weken niet toegankelijk zijn vanaf de rotonde bij de Duinhoekstraat richting Plopsaland.

Een omleiding is voorzien langs de Duinhoekstraat – Langeleedstraat – Zwartenhoekstraat.

Bewoners die aan de straatkant met pare huisnummers wonen, worden verzocht om tijdens deze periode afvalzakken langs de onpare kant van de straat aan te bieden op de dag van de afvalophaling.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.