Bewoners en personeel woonzorgcentra De Zathe en Ten Anker gevaccineerd

nieuwpoort

De bewoners van woonzorgcentra Ten Anker en De Zathe in Nieuwpoort kregen het coronavaccin toegediend. De primeur was voor de negentigjarige Margareta Inghelbrecht (Ten Anker). Hierdoor is zij de eerste gevaccineerde in Nieuwpoort.

Alle vaccinaties verliepen op een veilige en gestructureerde manier. Voor deze van start gingen, werden alle bewoners grondig geïnformeerd en bevraagd of ze al dan niet gevaccineerd wilden worden.

Burgemeester Geert Vanden Broucke reageert opgetogen: 

“Dankzij de inzet en organisatie van de woonzorgcentra en het zorgpersoneel kunnen de bewoners op een efficiënte en veilige manier gevaccineerd worden. Ook de vaccinaties voor de algemene bevolking hoop ik zo snel mogelijk aan te kondigen. Zo kunnen we definitief een streep onder het coronaverhaal trekken.”

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.