Zing mee op de Dag van de Zorg

Op zondag 21 maart 2021 is het Dag van de Zorg, een feestdag voor de mensen van de zorg. Dan worden alle professionele zorgverleners maar ook de vrijwilligers en mantelzorgers in de kijker gezet met de campagne “ik hou van u”

Met de ‘Ik hou van u’ campagne brengt de organisatie achter Dag van de Zorg een ode aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers krijgen alle aandacht die ze verdienen. Ze doen dat tijdens de Week van de Zorg die start op maandag 15 maart  en eindigt met de feestdag Dag van de Zorg op zondag 21 maart.

Ik hou van u

Op Dag van de Zorg zetten ze als apotheose alle registers coronaproof open. Op zondag 21 maart om 12 uur spelen de Vlaamse beiaardiers in alle steden op hetzelfde moment “Ik hou van u”. Maar nog belangrijker: de organisatie roept iedereen op om op dat moment vanuit de deur – coronaproof dus – samen met de buren het nummer van Noordkaap te zingen.

Jij doet toch ook mee?

Meer info op www.dagvandezorg.be.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni