Ga op Superheldenwandeling in Diksmuide!

SUPERHELDENWANDELING 2

De wereld wordt bedreigd door een groot gevaar! Maar uiteraard staat er een SUPERHELD klaar! Ga mee op pad langs wegen en donkere smalle paadjes rond onze school en ontdek wat de bedreiging is, welke plaats ontruimd moet worden en welke held zijn superkracht gebruikt om iedereen te redden!

Er zijn verschillende tussenstops voorzien waar iedereen zijn superheldentalenten kan tonen. Het zou leuk zijn indien iedereen die meedoet aan de tocht zich verkleed in een superheld. En breng zeker een balpen mee om de vragen op te lossen.

PRAKTISCH: Parcours van 3,5 kilometer, Startpunt: GO! Basisschool W’IJzer Diksmuide, Grauwe Broedersstraat 73, 8600 Diksmuide. De route is rolstoel- en buggytoegankelijk.

Volg het plan of laat je leiden door de Superhelden wegwijzertjes langs het parcours. Tip: neem een zaklamp mee voor onderweg.

Superheldenbingo: Kinderen kunnen zich uitleven met de heldenbingo, waarin ze langs het parcours speuren naar helden. 

Superkrachtcode: Voor wie het wat avontuurlijker wil is er onze “superkrachtcode”: los de raadsels op tijdens de superheldenwandeling en misschien valt er wel een geschenkje in je brievenbus.

Fotowedstrijd: Sluit je superheldenwandeling af met een selfie aan de Driemussenbrug of Atheneumpad. Post je selfie op Instagram en/of Facebook met #bswijzer en wie weet win jij wel een leuke prijs.

Plan + Meer info: (klik hier)

Deponeer je deelnameformulier(en) vóór 23 april 2021 in de helden brievenbus van GO! Basisschool W’IJzer, Grauwe Broedersstraat 73, 8600 Diksmuide.

Extra nieuws:

Nieuws Veurne

Bloemenmarkt Veurne 2024

Bloemenmarkt Veurne 2024: Traditiegetrouw is er op Pinkstermaandag, 20 mei 2024, de Bloemenmarkt! Flaneer er tussen tal van verkoop- en infostands. Op de Grote Markt

De Panne De Panne Bezienswaardigheden Nieuws

Westerpunt De Panne

Westerpunt De Panne: Op het einde van de betonnen wandeldijk richting Frankrijk vind je een architecturaal hoogstandje dat elke bezoeker een prachtig uitzicht biedt over

Koksijde Nieuws

Zoeavenherdenking 20 mei 2024

Zoeavenherdenking 20 mei 2024: Wie zijn deze mannen in opvallend uniform? Het zijn de Zoeaven, eenheden van het Franse koloniale leger. Ze verbleven een 14-tal maanden (1915-1916) in