Beklim jij binnenkort de Sint-Niklaastoren te Veurne!

C:\Users\Bart\Desktop\Beklim jij binnenkort de Sint-Niklaastoren.png

Beklim jij binnenkort de Sint-Niklaastoren?

Terwijl je de 214 trappen oploopt, kun je op verschillende plaatsen even verpozen en krijg je informatie over de beiaard, de voormalige klokkengieterij, de geschiedenis van de toren en zijn omgeving en de wederopbouw van de stad na de Eerste Wereldoorlog. 

Eenmaal boven geniet je van het prachtig panoramisch 360° uitzicht. De zee, de West-Vlaamse heuvels met de 156 meter hoge Kemmelberg, de 84 meter hoge IJzertoren in Diksmuide; het 104 meter hoge Europacentrum in Oostende, en zelfs de haven van het Noord-Franse Duinkerke, allemaal vanop de toren te zien.

Openingsuren          9u – 20u

Toegang                     Gratis

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.