De Boare gaat weer open!

cafetaria de boare de panne

De seniorencafetaria in het ontmoetingscentrum De Boare opent na meer dan een jaar verplichte sluiting opnieuw haar deuren!

Eindelijk! Vanaf dinsdag 22 juni om 10.00u kunnen senioren opnieuw in de cafetaria van De Boare terecht voor een drankje en wat gezelschap, weliswaar volgens de coronamaatregelen die gelden voor de horeca. Bovendien zullen er maximaal 32 personen tegelijkertijd toegelaten worden en blijft biljarten voorlopig verboden.

Bezoekers zullen, zoals vroeger, met open armen ontvangen worden door de vrijwilligers die de cafetaria uitbaten en door het personeel in De Boare. 

Met de heropening van de cafetaria zal ook De Boare weer vrij toegankelijk zijn.

Voorlopig blijft een consultatie bij de dienst Sociale Zaken en de dienst Thuiszorg enkel mogelijk op afspraak.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.