Nationale Hulde live te volgen via stadskanalen Nieuwpoort

Logo Visit Nieuwpoort

Op zondag 1 augustus 2021 vindt de Nationale Hulde aan Z.M. Koning Albert I en de Helden van de IJzer voor de 85e keer plaats aan de voet van het imposante Koning Albert I monument. Deze plechtigheid wordt georganiseerd ter nagedachtenis van de gesneuvelden van de Eerste Wereldoorlog.

Dit jaar wordt de plechtigheid omwille van de coronamaatregelen in beperkte kring georganiseerd. De ceremonie zal ook minder lang duren dan gewoonlijk.

Het stadsbestuur heeft beslist om de plechtigheid live te streamen via de digitale stadskanalen. Vanaf 10.45 u. kan iedereen de Nationale Hulde volgen via de Facebookpagina, het YouTube-kanaal en de stedelijke website van Stad Nieuwpoort. 

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni