Marktrock 27-28 augustus: enkel toegang met Covid Safe Ticket

Voor de 34ste editie van Marktrock Poperinge wordt de Grote Markt op vrijdag 27 augustus deels en op zaterdag 28 augustus volledig afgezet. Het festival is gratis, maar enkel toeschouwers met een Covid Safe Ticket krijgen toegang.

Download je ticket via covidsafe.be, dat is geldig wanneer je:

  •  minstens 2 weken geleden volledig gevaccineerd werd
  •  of minder dan 6 maanden geleden een coronabesmetting doormaakte
  •  of een negatieve PCR-test kan voorleggen (geldigheid = dag van de test + 2 dagen)
  •  of een negatieve sneltest kan voorleggen, die afgenomen werd door medisch geschoold personeel (geldigheid = dag van de test + 1 dag)

Je kan een sneltest laten uitvoeren bij deze apothekers:
Apotheek Leys, Apotheek Saelens, Apotheek Frank Opsomer, Apotheek het Perron, Apotheek Haghedooren Pharma, Apotheek Kathleen Verschaeve, Apotheek Regheere en Apotheek Watou.

Je vindt alle veiligheidsmaatregelen op www.marktrockpoperinge.be.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.