Financiële tussenkomst vervoersonkosten bij studenten

Leuk nieuws voor Veurnse leerlingen en studenten die met openbaar vervoer naar school gaan.  Het stadsbestuur voorziet vanaf september een financiële tussenkomst op hun jaarabonnement.

Leerlingen of studenten met een jaarabonnement bij De Lijn of NMBS kunnen nu een financiële tussenkomst van 30 procent aanvragen. Via www.veurne.be/vervoersonkosten-student kan er een formulier worden ingevuld. De leerlingen of studenten moeten wel in Veurne gedomicilieerd zijn en tussen de 12 en 24 jaar zijn. Je hoeft niet in Veurne naar school te gaan! De tussenkomst is er bijvoorbeeld ook voor leerlingen die in De Panne les volgen of voor studenten die met de trein richting Gent of Leuven trekken.

Leerlingen of studenten die geen toegang hebben tot het internet, kunnen de tussenkomst via de Sociale Dienst aanvragen. Je kan een afspraak maken via 058 33 23 37 of sociale.dienst@veurne.be.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.