Kerstdecoratiewedstrijd in Nieuwpoort

etalagewedstrijd nieuwpoort kerst

Nieuwpoort organiseert kerstdecoratiewedstrijd voor Nieuwpoortse ondernemers:

De Nieuwpoortse handelaars zijn volledig in wintermodus. Hun etalages, cafés, logies en restaurants krijgen een opvallend kerstkleedje aangemeten.  Om dit jaar nog meer kerstversiering in de winkelstraten te krijgen, wordt een wedstrijd voor de beste kerstdecoratie uitgeschreven. In totaal zijn er 30 ondernemers die deelnemen. 

De Lokaal Economische Raad geeft 200 euro aan de drie handelszaken met de meeste publieksstemmen. Stemmen kan van 21 tot en met 31 december 2021 via www.nieuwpoort.be/wedstrijd-kerstversiering. Per persoon mag één invulformulier ingevuld worden. 

Wie stemt, maakt ook kans op een mooie prijs. De Stad deelt deze kerstperiode gratis schaatsticket uit. Uit de ingediende formulieren worden telkens twee winnaars per dag uitgeloot. 

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni