Bewonerskaarten Adinkerke laten nog even op zich wachten

bewonerskaarten adinkerke

Op 31/12/2021 verlopen de bewonerskaarten om te parkeren in Adinkerke.

Normaal gezien krijgt elke bewoner tijdig de mogelijkheid om de kaart te verlengen. Helaas zijn de brieven dit jaar niet tijdig verstuurd door omstandigheden.

Parkeerbedrijf Indigo is namelijk nog maar kort (06/12/21) verantwoordelijk voor de blauwe zone in Adinkerke door de nieuwe parkeerconcessie. Ze doen hun best om alles zo snel mogelijk in orde te maken, maar halen de vervaldatum op de kaarten niet.

Daarom werd beslist om bij de controles geen boetes uit te schrijven in januari 2022 voor bewonerskaarten. Je kan je vervallen kaart, zoals gewoonlijk, aan je voorruit leggen gedurende deze maand.

Brief ontvangen?

Parkeerbedrijf Indigo verstuurde eind vorige week al de brieven uit.

Kreeg je die al in de brievenbus? Dan breng je best zo snel mogelijk alles in orde.

Nog vragen?

Sören Deroo – 058 42 89 41  – Soren.Deroo@depanne.be

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.