Poëzieweek Koksijde 2022: dicht mee!

poezieweek 2022

Donderdag 27 januari is het Gedichtendag in de bibliotheek, het startsein voor de Poëzieweek die loopt t.e.m. 2 februari! Het thema dit jaar is ‘natuur’.

Het voorbije jaar hebben we met zijn allen opnieuw de natuur ontdekt. Niet zozeer de ver-weg-natuur, maar wel de wandel-je-mee-natuur. We hebben het avontuur in onze tuin herontdekt en de schoonheid van onze beken en bossen.

Dicht ook dit jaar weer mee! Stuur voor maandag 24 januari je eigen gedicht rond het thema ‘natuur’ naar bibliotheek@koksijde.be en ontdek je dichtwerkje in de bib.

Leen je tijdens de Poëzieweek een gedichtenbundel? Dan krijg je er een poëziekaart van een bekende dichter bovenop!

Waar: Casinoplein 108670 Koksijde
Website: koksijde.bibliotheek.be(externe link)
Wanneer: donderdag 27 januari 2022 van 00:00 tot 23:59

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.