Van één- naar tweerichtingsverkeer in de Zeelaan

Gemeente De Panne

Vanaf dinsdag 15 februari wordt het eenrichtingsverkeer in de Zeelaan tussen de Markt en de zee opgeheven. Dit kan tijdelijk voor hinder zorgen.

Vanaf dinsdag 15 februari wordt het eenrichtingsverkeer in de Zeelaan tussen de Markt en de zee opgeheven. We keren dus terug naar de situatie zoals ze was voor corona, namelijk tweerichtingsverkeer in de volledige Zeelaan. Dit betekent dat in een aantal aanpalende straten (Sloepenlaan, Meeuwenlaan, Barkenlaan, Leopold II-Laan …) de rijrichting ook opnieuw verandert.

Van één- naar tweerichtingsverkeer in de Zeelaan

Tijdelijk hinder

Op 15 februari verdwijnen de aanwezige bloembakken in de Zeelaan. Ook worden de verkeersborden in de Zeelaan en aanpalende straten die dag aangepast aan de nieuwe situatie. Om de hinder te beperken, geldt op 15 februari een parkeerverbod in de betreffende straten en worden deze vanaf 06.00u ook volledig afgesloten. Zo kan de afdeling Technische Zaken makkelijk en snel werken. Zodra de aanpassingen uitgevoerd zijn in een straat en de verkeersveiligheid het toelaat, wordt de straat opnieuw open gesteld voor het verkeer.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.