Palmfoor Veurne 2022

Palmfoor Veurne 2024

De Palmfoor gaat dit jaar door van zaterdag 9 april tot en met 11 april 2022. De foor zal doorgaan op de Markt van Veurne. Jong en oud verzamelen om te genieten van de gezellige sfeer en de leuke attracties.

Op zaterdag 9 april 2022 om 16 uur verwachten we de paashaas voor een Paashaasjesworp vanop het balkon van het landshuis. De paashaas zal samen met de schepen van feestelijkheden Jonas Bel en de uitbaters van lunapark “De Players Club” knuffelberen uitwerpen.

Aan iedere knuffel zal een leuke verrassing hangen om tijdens de foor te gebruiken.

Wie er eentje vangt, maakt kans op mooie prijzen.

Allen daarheen!

Quote Jonas Bel, schepen van feestelijkheden: We zijn blij de paashaas te mogen verwelkomen die heel wat knuffels meeheeft als cadeautje voor de kinderen”.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.