Download ‘Mijn Mooie Straat App’

Mijn mooie straat app

Download ‘Mijn Mooie Straat App’ en help mee in de strijd tegen zwerfvuil!

Mijn Mooie Straat werd door Mooimakers ontwikkeld als digitaal platform om alle lokale besturen in Vlaanderen te ondersteunen in hun strijd tegen sluikstort en zwerfvuil. Met dit meldpunt wil Mooimakers het voor alle Vlamingen eenvoudig maken om snel een incident in de openbare ruimte te melden.

Met de nieuwe ‘Mijn Mooie Straat App’ kan iedereen in Vlaanderen eenvoudig sluikstort en zwerfvuil melden bij het verantwoordelijke lokale bestuur. Ook kunnen vrijwilligers die regelmatig zwerfvuil opruimen hun activiteiten registreren op de app.

Alle info over de werking van de app en hoe je die moet downloaden, is terug te vinden op https://www.mijnmooiestraat.be/index.php.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.