Shop & Taste: Take Away De Panne

Shop & Taste De Panne

Shop & Taste: Automatenschop

Bij Shop & Taste Automatenschop streven we ernaar om in de eerste plaats voor topkwaliteit te gaan en dit in een totaalconcept . Een specifiek geselecteerd en seizoensgebonden gamma dat constant aangepast wordt. ‘We willen de klanten helpen opnieuw te leren genieten van gastronomie en pure smaken. Dit alles zo ambachtelijk en regionaal mogelijk.’ Deze top Shop & Taste automatenshop werd gerealiseerd door Atelier Vanquaethem te Veurne.

In de jaren zeventig was er in de Nieuwpoortlaan 17 in De Panne een tramhalte, later hotel-restaurant Neptune van Leonies grootouders en vervolgens een nachtwinkel. Na een paar jaar leegstand vind je er nu onze Shop & Taste automatenshop. Er staan nu zeven automaten met vers vlees, een assortiment voor op de barbecue, drank, bereide vlees- en visgerechten, salades, ontbijt, koude schotels, wijnen en soepen.  U bent steeds welkom vanaf 7u tot 22u en dit 7 op 7. Onze automatenshop bevat geen cash geld, zo kan u enkel betalen met Visa, Payconiq, Bankcontact of zelfs maaltijdcheques.

Heeft u iets tekort? U hebt een extra idee ? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

* Vol automatische shop
* Betaal met Visa – Payconiq – Bancontact – Maaltijdcheques
* Meermaals per dag aangevuld
* 7/7 open van 7u tot 22u
* Vers vlees, verse bereidingen, desserts, tapas, BBQ vlees, zuivelproducten, desserts, dranken…

Bezoek Shop & Taste: Automatenschop te De Panne en geniet van topkwaliteit!

Vers Vlees – Bereide Gerechten – Tapas – Kaas – Streekproducten – Desserts – BBQ vlees en delicatessen.

Charcuterie = genieten. Om dat genieten tot een hoogtepunt te brengen zijn we ervan overtuigd dat je daarvoor de ambacht van het charcuterievak moeten hanteren. : Daarom maakt Atelier Vanquaethem al hun charcuterieproducten binnenshuis of in samenwerking met kleinschalige en ambachtelijke producenten.  Enkel zo kan de controle op kwaliteit gebeuren en kunnen ze hiermee creatief zijn, dit is de passie van Atelier Vanquaethem. In het buitenland worden uiteraard ook vele top(terroir) producten gemaakt die door het Belgische klimaat onmogelijk te bereiden zijn. Daarom maakt de chef een selectie van Spaanse en Italiaanse hammen en salami’s bij lokale en kleinschalige producenten die exclusief door Atelier Vanquaethem aangeboden worden.

Alle kazen werden geselecteerd in samenspraak met specifieke leveranciers. Om daarnaast iets unieks aan te bieden heeft Atelier Vanquaethem ook een 15tal kazen samengesteld die geaffineerd worden door onze Belgische meester affineer Meneer Van Tricht. Dit zijn kazen die bij kleine producenten in Europa worden gezocht en geperfectioneerd, soms exclusief gemaakt voor de affineur. De selectie kan variëren naar gelang de seizoenen. Naast de kazen bieden ze chutney’s, confits, noten en ambachtelijke mosterd aan. Proeven dus!

Shop & Taste: Automatenschop in De Panne

Shop & Taste De Panne
Volautomatische automatenshop van Atelier Vanquaethem

Contactgegevens Shop & Taste: Automatenschop

Adres: Nieuwpoortlaan 17 – 8660 De Panne
Tel: +32(0)58 59 42 99
E-mail: info@ateliervq.be
Website: www.ateliervq.be

Openingsuren:
7/7 open van 7u tot 22u

TAKE AWAY DE PANNE – VERSE PRODUCTEN – VERS VLEES – VERSE GERECHTEN

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.