Zomerzoektocht Poperinge

Zomerzoektocht Poperinge

Op Hemelvaart, donderdag 26 mei, start de nieuwe zomerzoektocht van Toerisme Poperinge. De fotozoektocht trekt jaarlijks heel wat fietsers aan en is een leuke ontdekkingstocht door het hoppeland. 

De zomerzoektocht bestaat reeds enkele jaren. Aan de hand van een bundel met foto’s, trekken fietsers door de regio en zetten ze de foto’s in de juiste volgorde. Dit jaar is de zoektocht 46 km en loopt langs Krombeke, Roesbrugge, Watou en Abele. Start en einde zijn voorzien op de Grote Markt.  

Je kan deelnemen aan de zoektocht van Hemelvaart tot eind september. Wie alles correct invult maakt kans op een leuke prijs: van resto-cheques tot een verblijfsarrangement voor 2 personen.

De formulieren krijg je gratis bij dienst Toerisme.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.