Slotfeest Bakkerijmuseum

SLOTFEEST BAKKERIJ MUSEUM VEURNE

Op 1 oktober 2022 vindt het slotfeest van het Bakkerijmuseum plaats. De allerlaatste kans om het Bakkerijmuseum in zijn oude gedaante te bezoeken!

Je ziet bakkers aan het werk, proeft, ontdekt en krijgt een voorsmaakje van het vernieuwde museum.

Verwacht je aan:

  • Demonstraties van ambachtelijke bakkers (chocolade, suikerwerk, speculaas, koekjes, taart, …)
  • Proevertjes (van het bovenstaande lekkers, maar ook heel wat appel- en perensoorten met Pomologisch Kollektief POMKO, échte Veurnse slaapmutsen uitgedeeld door de Veurnse slaper zelf)
  • Rondleidingen met gids (voor volwassenen en gezinnen met kinderen)
  • Randanimatie (standjes met activiteiten van onze sociale partners o.a. De Lovie, Havenzate, Vondels, Golfbreker, De Walhoeve, Rozenwingerd en Interwest, reuzespelen, glittertattoos, initiatie en optreden volksdans door Zannekin, …)
  • Perenpluk
  • Gratis toegang!

Vanaf 2 oktober gaat het Bakkerijmuseum onherroepelijk dicht, tot het einde van de vernieuwingswerken in de zomer van 2023.

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 1 oktober van 11u00-17u00
Waar: Bakkerijmuseum, Albert I-Laan 2, Veurne
Praktisch: Gratis toegang, reserveren is niet nodig
Meer informatie: Via de website: www.bakkerijmuseum.be(dit is een externe link), mail: onthaal@bakkerijmuseum.be of telefonisch: 058 31 38 97. 

Extra nieuws:

Koksijde Nieuws

Zoeavenherdenking 20 mei 2024

Zoeavenherdenking 20 mei 2024: Wie zijn deze mannen in opvallend uniform? Het zijn de Zoeaven, eenheden van het Franse koloniale leger. Ze verbleven een 14-tal maanden (1915-1916) in

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht