Toen de dieren nog spraken: topverhalen door topvertellers

Toen de dieren nog spraken

Wandel mee in en rond het Abdijmuseum en luister goed. Topvertellers brengen sfeervolle verhalen. Het thema van deze editie?

Duivels en draken bestaan.

Tijdens de middeleeuwen stonden deze fabeldieren al op tegels en andere objecten. De vertellers wekken deze mysterieuze wezens weer tot leven. Er is een wandeling voor volwassenen en eentje voor gezinnen. Gezelligheid troef.

Wanneer? Op woensdag 28 december vanaf 14.30 uur. De prijs bedraagt 7 euro en 5 euro voor wie tussen 6 en 18 jaar oud is. Jonger dan 6 jaar? Dan mag je gratis binnen.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.