Stadsbestuur Diksmuide schenkt 6.000 euro aan de Warmste Week

Stadsbestuur schenkt 6.000 euro aan de Warmste Week

De verschillende initiatieven van het stadsbestuur te Diksmuide om geld in te zamelen voor de Warmste Week brachten in totaal een kleine 6.000 euro op. Dat bedrag wordt doorgestort aan de Warmste Week dat dit jaar in teken staat van kansarmoede.

Drie activiteiten 

Het lokaal bestuur organiseerde drie activiteiten in november en december. De Klavertje vier run op 25 november, een kerstloop op 8 december en Winterwonderland in Kadens op 21 en 22 december. Deze activiteiten konden allemaal op veel bijval rekenen waardoor het mooie bedrag van 6.000 euro kan doorgestort worden voor het goede doel.

Lekker warm

De verschillende activiteiten typeerden zich door warmte. In totaal trokken 456 kinderen en volwassenen hun loopschoenen aan om zich warm te lopen voor het goede doel. De leerlingen van Kadens creëerden een gezellige warmte met hun voorstelling van het kerstverhaal ‘Gestolen kerst’.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni