Knuffelduik 2023 Koksijde

Knuffelduik | zaterdag 11 februari

Duik in zee voor het goede doel!


Altijd al eens een ijsbeer willen zijn? Duik dan samen met je geliefde in zee tijdens de Knuffelduik en zet je zo in voor het goede doel.

De opbrengst gaat naar vzw Kiekafobee voor de huur van twee appartementen in Koksijde. Kinderen met een levensbedreigende ziekte genieten zo van een deugddoende vakantie met hun familie in onze gemeente. Je bent vanaf 10.30 uur welkom op de Zeedijk van Oostduinkerke voor een goedgevuld programma vol muzikale ambiance.
 

Programma

  • 14 uur: Zumba opwarming op het strand
  • 14.30 uur: Knuffelduik
  • 16 uur: Optreden van de Faute Bendt
  • 19 uur: Liefdesvuurwerk
     

Inschrijven

Deelname: €5 per persoon
Inschrijven en betalen kan ook nog op zaterdag 11 februari, ter plaatse in het toerismekantoor te Oostduinkerke-Bad vanaf 11uur.

Schrijf hier in
 

Trouw voor één dag

Net zoals vorige jaren kan je tijdens de Knuffelduik trouwen voor één dag, onder een romantisch prieel in het bijzijn van een priester. Een fotograaf legt jullie moment vast. Laat je maar eens goed gaan!

Organisatie: VVV Koksijde-Oostduinkerke/dienst Toerisme, vzw Kiekafobee & Handelaarsbond Oostduinkerke-Bad, met medewerking van vrijwilligers en verenigingen.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.