Een dag (deel)fietsplezier voor 1 euro

Een dag (deel)fietsplezier voor 1 euro

Een dag (deel)fietsplezier voor maar 1 euro

Net zoals in veel andere steden en gemeenten kan je in Diksmuide deelfietsen gebruiken. Je vindt de groene deelfietsen aan het station, enkele exemplaren bevinden zich aan het Administratief Centrum (Heernisse 6).

De fietsen hebben een ingebouwde gps en slot dat je bedient via de Mobit-app. Je opent het slot door de QR-code op de fiets te scannen en kan vervolgens vierentwintig uur lang op pad met de fiets.

Net zoals in veel andere steden en gemeenten kan je in Diksmuide deelfietsen gebruiken. Je vindt de groene deelfietsen aan het station, enkele exemplaren bevinden zich aan het Administratief Centrum (Heernisse 6). De fietsen hebben een ingebouwde gps en slot dat je bedient via de Mobit-app. Je opent het slot door de QR-code op de fiets te scannen en kan vervolgens vierentwintig uur lang op pad met de fiets.

Kostprijs

Voor 24 uur fietsplezier betaal je één euro. Zowel Diksmuidelingen, pendelaars, bezoekers en toeristen kunnen gebruik maken van de deelfietsen. Om te betalen laad je een tegoedbedrag op in de app. Na elke rit gaat het bedrag automatisch van je tegoed.

Na gebruik plaats je de fiets opnieuw aan het station, het zijn dus geen strooifietsen die je overal in de stad mag achterlaten. Is je fiets niet correct teruggeplaatst na vierentwintig uur? Dan betaal je een bijkomende boete.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge Vleteren

Dag van het Park 2024

Dag van het Park 2024 : Naar aanleiding van ‘Dag van het Park 2024’ zal er in samenwerking met Natuurpunt Poperinge-Vleteren een 24-ureninventarisatie van het

Diksmuide Diksmuide Bezienswaardigheden Nieuws

Uitkijktoren Lampernisse

Uitkijktoren Lampernisse: De kerktoren van Lampernisse is voortaan dagelijks gratis toegankelijk als uitkijkpunt. Op 24 meter hoogte krijg je een adembenemend 360°-uitzicht over de historische

Nieuwpoort Nieuws

Koai Kerremesse Nieuwpoort 2024

Koai Kerremesse Nieuwpoort 2024: Een Kermisavontuur voor Jong en Oud. Ben je klaar voor een onvergetelijk kermisavontuur? Kom dan naar Koai Kerremesse op het Fonteinenplein