Lukkefeesten 21 mei 2023

Lukkefeesten 21 mei 2023

Lukkefeesten 21 mei 2023: De Lukkefeesten zijn ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks eendaags evenement met een rechtstreekse link naar het DNA van Lo-Reninge. Na heel wat interne voorbereiding en na gesprekken met externe partners is de VVV Lo-Reninge dan ook blij om de vierde editie te mogen aankondigen op zondag 21 mei.

Dezelfde ingrediënten die de vorige edities tot een succes maakten, staan opnieuw op de agenda. Maar dan met nog meer dynamiek en beleving! De Lukke-streekproductenmarkt en het gratis bezoek aan het Bezoekerscentrum Jules Destrooper zijn blijvers en worden  aangevuld met de wandel- en fietselementen van de vorige editie. Ook het podium met live-muziek op het Vateplein is er terug! Wat animatie betreft, wordt er gemikt op passend straattheater en muziek langs de wandel- en fietsroutes.

Lukkefeesten 21 mei 2023

Van 10 tot 18 uur:

We openen de feesten om 10 uur met Discobar FM die meteen op hun manier gaan zorgen voor ambiance op het Vateplein!

WANDELEN EN FIETSEN

Bij de start krijg je een folder mee waarop alle details van de wandel- en fietstocht vermeld staan. Tijdens de tocht vind je op verschillende locaties animatie en kan je genieten van de lokale cafés en restaurants.

  • Fietsen: 25 of 29 km
  • Wandelen: 5,5 of 7,5 km

Gratis inschrijven kan via de link op www.lukkefeesten.be

Wie zich vooraf inschrijft, maakt kans op een mooie streekproductenmand.

LUKKE-BRUNCH-PICKNICK: een bak vol goesting i.s.m. Goeste

In samenwerking met Goeste uit Poperinge organiseren we op veelvuldig verzoek opnieuw een heuse brunch- picknick op het Vateplein in Lo. Streekproducten uit de Westhoek met het 100% West-Vlaams label, met passie en vakkennis gemaakt en vol pure smaken! Te nuttigen op het terras op het Vateplein of op één van de mooie picknickplaatsen onderweg.

Meer informatie en het vastleggen van de Lukke-brunch kan via de link op www.lukkefeesten.be.

LUKKE-MARKT

Een aantal streekproducenten presenteren het beste van zichzelf. Op het Vateplein staan verschillende eet- en drankstandjes. Wie er allemaal komt, is een verrassing. Maar we garanderen een mooie selectie!

In de Lukketent bakt onze Lukkefee live Lukken met het deeg van Biscuiterie Jules Destrooper! Te proeven ter plaatse!

OPENDEUR BEZOEKERSCENTRUM LO-RENINGE + VERSCHILLENDE PROMOTIE-ACTIES

De historische link tussen Lo-Reninge en Biscuiterie Jules Destrooper is de basis voor deze Lukkefeesten. Er worden niet alleen live lukken gebakken maar je kan ook gratis naar het bezoekerscentrum waar er verschillende promotie-acties lopen tijdens de Lukkefeesten. Lukken genoeg dus op deze vierde editie!

ANIMATIE

Er is muziek, straattheater en animatie voor groot en klein. Laat je verrassen op verkenning door de mooie regio in en rond Lo-Reninge. In de folder krijg je alle info over de deelnemende artiesten.

WANNEER?

21 MEI 2023
10U – 18U

WAAR?

VATEPLEIN
Lo-Reninge

INSCHRIJVEN?

Meer info

Extra nieuws:

Koksijde Nieuws

Zoeavenherdenking 20 mei 2024

Zoeavenherdenking 20 mei 2024: Wie zijn deze mannen in opvallend uniform? Het zijn de Zoeaven, eenheden van het Franse koloniale leger. Ze verbleven een 14-tal maanden (1915-1916) in

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht