Tien bands op zomerse Parkconcerten

Tien bands op zomerse Parkconcerten

Het programma van de Parkconcerten 2023 is gekend. Tien bands geven deze zomer het beste van zichzelf tijdens vijf muzikale donderdagen in het Burggraaf Frimoutpark. Het publiek bepaalde opnieuw mee de line-up.

Het Poperingse publiek kon eind vorig jaar bands voorstellen via het digitale platform van de stad. In januari startte de stemronde. Poperingenaars stemden massaal op de 49 genomineerde artiesten. Ze brachten samen meer dan 3000 stemmen uit.

De cultuurdienst stelde met de favorieten een evenwichtig programma samen voor deze zomer. Daarbij speelden ook de agenda van de artiesten, de kostprijs en praktische haalbaarheid een belangrijke rol.

Line-up

Vier bands uit de top tien bemachtigden een plekje in de line-up: Dust, Les François, Project X en Subatomic Strangers. Twee favorieten van vorig jaar, The Heartclub Band en de Faute Bendt staan ook op het programma. Old Skool Bluesband, Triplesec XL, Boom’n Van de Weireld en Cardboard Cabin vervolledigen de affiche van de Parkconcerten 2023.

Op 6, 13 en 20 juli en op 10 en 17 augustus is iedereen welkom in het Burggraaf Frimoutpark. De parkconcerten starten telkens om 20 u. De toegang is gratis.

Muzieknamiddag

Op donderdag 13 juli organiseert Cultuur Poperinge in samenwerking met Atelier Estrade van De Lovie vzw een extra muzieknamiddag. De Nederlandstalige coverband De Kemels zorgt voor zomerse sfeer en gezelligheid in het stadspark. De muzieknamiddag start om 14.30 u. De toegang is gratis.

Extra nieuws:

Koksijde Nieuws

Zoeavenherdenking 20 mei 2024

Zoeavenherdenking 20 mei 2024: Wie zijn deze mannen in opvallend uniform? Het zijn de Zoeaven, eenheden van het Franse koloniale leger. Ze verbleven een 14-tal maanden (1915-1916) in

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht