Tien bands op zomerse Parkconcerten

Tien bands op zomerse Parkconcerten

Het programma van de Parkconcerten 2023 is gekend. Tien bands geven deze zomer het beste van zichzelf tijdens vijf muzikale donderdagen in het Burggraaf Frimoutpark. Het publiek bepaalde opnieuw mee de line-up.

Het Poperingse publiek kon eind vorig jaar bands voorstellen via het digitale platform van de stad. In januari startte de stemronde. Poperingenaars stemden massaal op de 49 genomineerde artiesten. Ze brachten samen meer dan 3000 stemmen uit.

De cultuurdienst stelde met de favorieten een evenwichtig programma samen voor deze zomer. Daarbij speelden ook de agenda van de artiesten, de kostprijs en praktische haalbaarheid een belangrijke rol.

Line-up

Vier bands uit de top tien bemachtigden een plekje in de line-up: Dust, Les François, Project X en Subatomic Strangers. Twee favorieten van vorig jaar, The Heartclub Band en de Faute Bendt staan ook op het programma. Old Skool Bluesband, Triplesec XL, Boom’n Van de Weireld en Cardboard Cabin vervolledigen de affiche van de Parkconcerten 2023.

Op 6, 13 en 20 juli en op 10 en 17 augustus is iedereen welkom in het Burggraaf Frimoutpark. De parkconcerten starten telkens om 20 u. De toegang is gratis.

Muzieknamiddag

Op donderdag 13 juli organiseert Cultuur Poperinge in samenwerking met Atelier Estrade van De Lovie vzw een extra muzieknamiddag. De Nederlandstalige coverband De Kemels zorgt voor zomerse sfeer en gezelligheid in het stadspark. De muzieknamiddag start om 14.30 u. De toegang is gratis.

Extra nieuws:

Alveringem Nieuws

Leisel Artistiek 2024

Leisel Artistiek 2024: Het muziekfeest op de Kasseien van Leisele op 14 juli 2024. Dit event start om 12u. Een volksfeest, een opbeurend evenement, een

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge !