Tien bands op zomerse Parkconcerten

Tien bands op zomerse Parkconcerten

Het programma van de Parkconcerten 2023 is gekend. Tien bands geven deze zomer het beste van zichzelf tijdens vijf muzikale donderdagen in het Burggraaf Frimoutpark. Het publiek bepaalde opnieuw mee de line-up.

Het Poperingse publiek kon eind vorig jaar bands voorstellen via het digitale platform van de stad. In januari startte de stemronde. Poperingenaars stemden massaal op de 49 genomineerde artiesten. Ze brachten samen meer dan 3000 stemmen uit.

De cultuurdienst stelde met de favorieten een evenwichtig programma samen voor deze zomer. Daarbij speelden ook de agenda van de artiesten, de kostprijs en praktische haalbaarheid een belangrijke rol.

Line-up

Vier bands uit de top tien bemachtigden een plekje in de line-up: Dust, Les François, Project X en Subatomic Strangers. Twee favorieten van vorig jaar, The Heartclub Band en de Faute Bendt staan ook op het programma. Old Skool Bluesband, Triplesex XL, Boom’n Van de Weireld en Cardboard Cabin vervolledigen de affiche van de Parkconcerten 2023.

Op 6, 13 en 20 juli en op 10 en 17 augustus is iedereen welkom in het Burggraaf Frimoutpark. De parkconcerten starten telkens om 20 u. De toegang is gratis.

Muzieknamiddag

Op donderdag 13 juli organiseert Cultuur Poperinge in samenwerking met Atelier Estrade van De Lovie vzw een extra muzieknamiddag. De Nederlandstalige coverband De Kemels zorgt voor zomerse sfeer en gezelligheid in het stadspark. De muzieknamiddag start om 14.30 u. De toegang is gratis.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

Toeren in de Moeren

In samenwerking met het lokaal bestuur organiseert Okra-Sport+ van 20 t.e.m. 22 juni de 13de editie van Toeren in de Moeren. Dit unieke evenement biedt

Diksmuide Nieuws

Zomerse Vrijdagen 2023 Diksmuide

Zomerse Vrijdagen 2023 DiksmuideJuli – Augustus Zing en swing mee op de Zomerse Vrijdagen tijdens juli en augustus bij de lokale horeca. Voor één keer

Nieuwpoort Nieuws

Rommelmarkt Ter Duinen 2023

Zondag 18juni 2023 is er terug tussen 6u en 16ude jaarlijkse rommelmarkt op het groene domein van Zorgverblijf Ter Duinen. Bezoekers: GratisStandhouders: 6€ voor 6