Poperinge vraagt tweede treinspoor

Poperinge vraagt tweede treinspoor

Poperinge vraagt tweede treinspoor tussen Komen en Poperinge:

Het stadsbestuur van Poperinge roept de NMBS en Infrabel op om hun dienstverlening op de lijn tussen Kortrijk en Poperinge te verbeteren. Poperinge ontvangt steeds meer klachten van treinreizigers over de verstoorde dienstregeling door problemen met wissels, defecte treinen en vertragingen.

Een tweede spoor tussen Komen en Poperinge zou veel van de problemen op spoorlijn 69 oplossen of milderen. Zo hoeven treinen met vertraging niet meer op elkaar te wachten en is er een alternatief spoor als er problemen zijn op het eerste.

Poperinge kaart in de motie ook de netheid van de stations aan. Het vele onkruid aan het station en op de perrons oogt niet aantrekkelijk en is niet klantvriendelijk.

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni