Open Monumentendag 2023 Poperinge

Open Monumentendag 2023 Poperinge

Op zondag 10 september 2023 vieren we Open Monumentendag 2023 in Poperinge , i.s.m. musea, erfgoedverenigingen, particulieren en CO7.

Het centrale thema dit jaar is ‘Met hart en ziel!’ waarbij we de link tussen onroerend en immaterieel erfgoed in de verf zetten. Dit doen we naar aanleiding van de 20e verjaardag van de UNESCO Conventie voor het borgen van Immaterieel Cultureel Erfgoed.

In de Poperinge kan je deelnemen aan diverse activiteiten. Alle activiteiten zijn gratis! Voor bepaalde activiteiten moet je wel vooraf inschrijven.  

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni