Griezelzwemmen in zwembad Poperinge

griezelzwemmen in zwembad poperinge

Griezelzwemmen in zwembad Poperinge:

Van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november beleef je in Sport- en Recreatiebad De Kouter Poperinge waterpret in een griezelige Halloweensfeer.

Naar jaarlijkse traditie wordt het zwembad tijdens de herfstvakantie aangekleed met leuke Halloweendecoratie. Sfeervolle verlichting en welgekozen muziek geven een extra dimensie aan je zwembeurt. Als kers op de taart kunnen bezoekers ter plaatse Cluedo spelen en op zoek gaan naar wie de burgemeester heeft vermoord. Uit alle deelnemers wordt dagelijks een winnaar geloot. De prijsuitreiking volgt op woensdag 8 november.

Zin in nog meer griezelplezier? Bekijk het volledige Halloweenprogramma :

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni