Een Britse Kerst bij Talbot House

Een Britse Kerst bij Talbot House

Een Britse Kerst bij Talbot House: Mis je ook het kerstshoppen in Londen en de heerlijke Engelse koekjes? Niet getreurd want in Talbot House beleef je een echte Britse Kerst .

Wanneer

  • woensdag 15 november 2023 10:00 uur tot zondag 7 januari 2024 17:30 uur

Locatie

Talbot House

Gasthuisstraat 43 , 8970 Poperinge

Mis je ook het kerstshoppen in Londen en de heerlijke Engelse koekjes? Niet getreurd want in Talbot House beleef je een echte Britse Kerst inclusief kerstshopping, een quiz voor kids, een historisch kerstverhaal & natuurlijk duizenden lichtjes!

Ook dit jaar konden we rekenen op de hulp van onze lokale vrijwilligers om Talbot House om te toveren tot een kerstparadijs. Duizenden lichtjes, een prachtige boom en heerlijk gebak zijn het recept voor jouw onvergetelijke kerstbeleving. En terwijl de kinderen tijdens een tablettour op zoek gaan naar de huiskat, kan je genieten van een heus Talbot House kerstverhaal. Voor verrassende kerstcadeaus kan je terecht in onze museumshop.

Ook vandaag is Talbot House een baken van hoop, een lichtpuntje tijdens duistere tijden. Wees welkom!

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni