Café Noël Diksmuide

Café Noël Diksmuide

Café Noël Diksmuide: De kerstperiode lijkt nog ver weg, maar toch kijken we al uit naar de tweede editie van ons kerstfeest. Samen met Bar Biezonder toveren we op woensdag 13 december het LDC opnieuw om in Café Noël.

Kom snuisteren op onze kerstmarkt waar verschillende organisaties en verenigingen geschenkpakketten met eigen producten zullen verkopen. Ongetwijfeld vind je hier nog enkele originele cadeautjes om mee te scoren tijdens de feestdagen. Moe geshopt? Dan lokt Bar Biezoender je graag binnen met de geur van hun verse pannenkoeken en warme chocolademelk.

Een sausje van kerstmuziek maakt de middag compleet. Oproep: ken jij nog een vereniging of organisatie die zich inzet voor een goed doel en die misschien wel producten wil verkopen tijdens onze kerstmarkt? Laat het ons dan zeker weten!

Wanneer?

Woensdag 13 december 2023 van 13:30 tot 17:00

Contactgegevens

tenpatershove@diksmuide.be

051793280

Georganiseerd door

Lokaal Dienstencentrum Ten Patershove 

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni