Nieuwjaarsreceptie Veurne

Nieuwjaarsreceptie Veurne

Nieuwjaarsreceptie Veurne: Drie piepers en santé: opnieuw een grote nieuwjaarsreceptie
Noteer zondag 7 januari in de agenda, want dan organiseert Stad Veurne opnieuw een nieuwjaarsreceptie voor al haar inwoners! Iedereen is vanaf 11u tot 14 uur welkom op de Grote Markt om het glas te heffen op 2024.

“Wij zorgen voor de drank, hapjes en een leuk programma. Zorgen jullie voor de ambiance? Inschrijven is wel verplicht en dit kan via het onderstaande formulier of geef het invulstrookje uit het Stadsmagazine af bij het Onthaal van Stadskantoor De Seylsteen.”

Inschrijven: KLIK HIER

Op 7 januari kan je jouw consumptiekaart afhalen aan de infostand op de Grote Markt. Inschrijven kan tot en met 3 januari. Neem alvast 1 euro mee voor je herbruikbare beker. Neem een euro mee als waarborg voor je herbruikbare beker!

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni