DROPPING: SMOKKELTOCHT

DROPPING: SMOKKELTOCHT

DROPPING: SMOKKELTOCHT : Reis terug in de tijd naar de jaren 1900 en sta op het punt om illegale smokkelwaar over de grens te brengen. Durf jij de uitdaging aan?

Neem deel aan onze jaarlijkse smokkeltocht en word op een geheime locatie in de omgeving van De Panne gedropt. Wij verzamelen bij sporthal Den Oosthoek voor hét smokkelavontuur van het jaar!

ROUTE-OMSCHRIJVING Verzamelplaats: Sporthal Den Oosthoek, verdere locaties blijven een mysterie.

Jaarlijks evenement 02/02 18:30 (LINK: https://www.depanne.be/nl/zien-doen/evenementen-activiteiten/dropping-smokkeltocht )

PRIJS Deelname kost €10.

PRAKTISCHE INFORMATIE De smokkeltocht strekt zich uit over een afstand van ongeveer 12 kilometer. Je kunt tussen 18.15u en 19.25u van start gaan. De tocht is toegankelijk voor deelnemers vanaf 16 jaar onder volwassen begeleiding, en vrij voor deelnemers van 18 jaar en ouder. Honden zijn helaas niet toegestaan. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent met een dikke jas, stevige (wandel)schoenen, een zaklamp, smartphone met internetverbinding en een balpen. Laat je niet vangen en beleef een avontuurlijke smokkeltocht in stijl!”

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni