Mountainbiketoertocht Koksijde | 25 februari 2024

Mountainbiketoertocht Koksijde | 25 februari 2024

Mountainbiketoertocht Koksijde | 25 februari 2024: Op zondag 25 februari 2024 start in Koksijde de 28ste editie van de mountainbiketoertocht Koksijde.

 Rij jij mee op zondag 25 februari met de mountainbiketoertocht in Koksijde? Kies uit afstanden van 25, 42 of 52 km – voor elk wat wils! Een zeer gevarieerde tocht wordt voor de deelnemers uitgestippeld. Uitdagende single-tracks, strand, bos en zelf stukken natuur, die éénmalig opengaan voor mountainbikers. Als kers op de taart wordt er een stukje van het bekende cyclocrossparcours van Koksijde in de tocht verwerkt.

Heb je pech onderweg? Onze pechbijstand komt je ter plaatse helpen. Zo kom je zeker aan en kan je genieten van een heerlijke gratis pannenkoek.

Er zal opnieuw gekozen kunnen worden tussen 4 afstanden.

De start is voorzien in de sporthal te Koksijde (Houtsaegerlaan 19a, 8670 Koksijde) tussen 8 en 12 uur.

Een zeer gevarieerde tocht wordt voor de deelnemers uitgestippeld. Uitdagende single-tracks, strand, bos en zelf stukken natuur, die éénmalig opengaan voor mountainbikers.

Als kers op de taart wordt er een stukje van het bekende cyclocrossparcours van Koksijde in de tocht verwerkt. Er wordt ook gezorgd voor bevoorradingen en pechbijstand.
Een bikewash is uiteraard ook aanwezig! 

Inschrijving: 5 euro (<12 jaar gratis) 

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni