Proevertjesmarkt Leisele 2024

proevertjesmarkt leisele 2024

Proevertjesmarkt Leisele 2024: Op zondag 22 september 2024 vindt de jaarlijkse Proevertjesmarkt in het pittoreske dorpje Leisele plaats. Deze gezellige en smakelijke traditie brengt zowel inwoners als bezoekers samen voor een dag vol culinaire verwennerij en sfeer. Het evenement wordt gehouden op het charmante, afgesloten dorpsplein, waar een tiental verenigingen, lokale zelfstandigen en ambachtslieden hun kraampjes opstellen om hun specialiteiten en streekproducten aan te bieden. Denk aan lokale lekkernijen, authentieke gerechten en ambachtelijke creaties, allemaal met zorg bereid door enthousiaste deelnemers.

Tijdens de markt kunnen bezoekers van stand naar stand wandelen, proeven van de verschillende gerechten en kennismaken met het culinaire erfgoed van de regio. Of je nu houdt van hartige hapjes, zoete lekkernijen of ambachtelijke dranken, er is voor ieder wat wils. Naast het culinaire aanbod is er ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. In de namiddag wordt de markt bovendien opgeluisterd door een sfeervol muzikaal optreden dat de ontspannen ambiance compleet maakt.

Voor standhouders is het belangrijk om op voorhand in te schrijven, aangezien er beperkte plaatsen beschikbaar zijn. Dit evenement biedt een mooie gelegenheid om je producten te presenteren aan een breed publiek en bij te dragen aan het lokale gemeenschapsgevoel.

Datum: Zondag 22 september 2024
Locatie: Marktplein, Leisele

Mis deze smakelijke en sfeervolle dag niet en kom genieten van al het lekkers dat Leisele te bieden heeft!

Wens je ook deel te nemen als standhouder? Inschrijven is noodzakelijk en kan via feestcomiteleisele@telenet.be of via de facebookpagina of via 0473/720.759 (Wesley).

Extra nieuws:

Alveringem Nieuws

Zware gitaren, warme harten

Zware gitaren, warme harten: De kleine kerk van Oeren wordt omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Twee metalbands zullen de avond vullen met zware gitaren en

Alveringem Nieuws

EVERSAMBOS VIERT FEEST

EVERSAMBOS VIERT FEEST: Aan de start van de Week van het Bos brengen we een ode aan 30 jaar natuurpracht in het Eversambos. We nodigen

Alveringem Nieuws

Halloween Smoefeltocht

Halloween Smoefeltocht: Een griezelige Smoefeltocht in Alveringem! Bereid je voor op een Halloween-avond met eten, drinken en spanning! Niet voor bangeriken en gevoelige zielen. Datum: