Dag van de Volksspelen in Izenberge

Dag van de Volksspelen in Izenberge

Dag van de Volksspelen in Izenberge:

Zin in een nostalgische dag vol plezier? Kom dan zeker langs op de Dag van de Volksspelen in Izenberge! Laat je meeslepen door het enthousiasme van oude, traditionele spelletjes zoals het hamertjesspel, hoefijzerwerpen of een potje sjoelbak. Haal het kind in jezelf naar boven en geniet van een ontspannen namiddag vol speelse uitdagingen en gezelligheid.

Op deze unieke dag brengen we de oude volksspelen, zoals je ze vroeger op de kermissen zag, weer tot leven. Daag je vrienden of familie uit en beleef samen een fantastische middag. Er zijn ook prijzen te winnen: wie weet ga je wel naar huis met heerlijke streekproducten!

Tussendoor kun je even op adem komen in herberg ’t Oud Wethuys, waar een drankje voor extra ontspanning zorgt. Plezier is gegarandeerd voor jong en oud!

Mis deze gezellige middag niet en kom op zondag 29 september van 13u tot 18u naar het Sint-Mildredaplein 1B in Izenberge!

Meer info: https://museumbachtendekupe.be/evenementen/

Extra nieuws:

Alveringem Nieuws

Zware gitaren, warme harten

Zware gitaren, warme harten: De kleine kerk van Oeren wordt omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Twee metalbands zullen de avond vullen met zware gitaren en

Alveringem Nieuws

EVERSAMBOS VIERT FEEST

EVERSAMBOS VIERT FEEST: Aan de start van de Week van het Bos brengen we een ode aan 30 jaar natuurpracht in het Eversambos. We nodigen

Alveringem Nieuws

Halloween Smoefeltocht

Halloween Smoefeltocht: Een griezelige Smoefeltocht in Alveringem! Bereid je voor op een Halloween-avond met eten, drinken en spanning! Niet voor bangeriken en gevoelige zielen. Datum: