Zware gitaren, warme harten

Zware gitaren, warme harten

Zware gitaren, warme harten: De kleine kerk van Oeren wordt omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Twee metalbands zullen de avond vullen met zware gitaren en krachtige vocalen tijdens een intiem optreden. Dit bijzondere evenement wordt georganiseerd ten voordele van De Warmste Week. Het contrast tussen de historische kerk en de stevige metalmuziek belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle aanwezigen.

20 u. – Ka’Una is een Belgische band uit regio Wervik die een unieke mix van Post-Metal en Post-Rock brengt. Gestart in 2020 door oude vrienden Hannes en Mattias, en al snel uitgebreid met Klaas en Stijn, verkent de band diepe emoties en onontgonnen muzikale gebieden. Hun debuutalbum “FOCUS” laat een rijk sonisch landschap horen, waarin invloeden van ambient, noise, psychedelische en progressieve muziek samenkomen tot een gelaagde en meeslepende ervaring. De songs trekken je mee in hun verhaal en slagen erin om je focus niet meer los te laten.

21.30 u. – Moonstone combineert zwaar vervormde gitaren, een hartverscheurende bas en donderende drumbeats. Hun mix van atmosferische doom en stoner-woestheid creëert een sonische trance op orbitale schaal. Met zware riffs in traag tempo en betoverende muzikale arrangementen dompelen ze het publiek onder in een psychedelische ervaring. De Poolse band promoot momenteel hun nieuwste album “Growth” (Interstellar Smoke Records, 2023).

Verkeersmaatregelen tijdens het evenement

Op vrijdag 11 oktober 2024 zijn er aangepaste verkeersmaatregelen van kracht om het evenement veilig te laten verlopen. Houd rekening met het volgende:

  • Parkeerverbod: Vanaf 8.00 u. tot 23.30 u. geldt er een parkeerverbod voor de kerk van Oeren.
  • Eénrichtingsverkeer: Van 18.30 u. tot 23.30 u. is er éénrichtingsverkeer van toepassing in de omgeving van het evenement.
  • Parkeren: Bezoekers kunnen hun wagen parkeren op de parking van de Minipri (Westover 9, 8690 Alveringem) of aan het voetbalplein (Oerenstraat 13c, 8690 Alveringem).

Gelieve deze maatregelen te respecteren voor een vlot verloop van het evenement.

VRIJDAG 11.10.2024 VANAF 20 u.
KERK OEREN

ZWARE GITAREN, WARME HARTEN

DEUREN 19.30 u. – € 25

KOOP HIER JE TICKETS (max. 150)

Extra nieuws:

Alveringem Nieuws

Zware gitaren, warme harten

Zware gitaren, warme harten: De kleine kerk van Oeren wordt omgetoverd tot een unieke concertlocatie. Twee metalbands zullen de avond vullen met zware gitaren en

Alveringem Nieuws

EVERSAMBOS VIERT FEEST

EVERSAMBOS VIERT FEEST: Aan de start van de Week van het Bos brengen we een ode aan 30 jaar natuurpracht in het Eversambos. We nodigen

Alveringem Nieuws

Halloween Smoefeltocht

Halloween Smoefeltocht: Een griezelige Smoefeltocht in Alveringem! Bereid je voor op een Halloween-avond met eten, drinken en spanning! Niet voor bangeriken en gevoelige zielen. Datum: