Startdag Chiro Pimpernel

startdag giro pimpernel

Bericht van het bestuur:

Dag lieve Chirovrienden!

Na ons fantastisch kamp is het nieuwe Chirojaar eindelijk in aantocht! We trappen het jaar af met onze startdag op zondag 20 september. We werken hier ook in bubbels van 50. Om iedereen genoeg speelruimte te kunnen bieden hebben we ervoor gekozen om ons op te splitsen in de voor-en namiddag.

De Rakwi (5de en 6de leerjaar), Tito (1ste en 2de middelbaar) en Keti (3de en 4de middelbaar) verwachten we van 9u tot 12u.Om 14u gaan we van start met de Pimpels (1ste en 2de leerjaar), de Speelclub (3de en 4de leerjaar) en de Aspi (5de middelbaar). Voor hen eindigt de namiddag om 17u.Inschrijven kan na de startdag (zowel in de voor-, als in de namiddag). De laatste dag om in te schrijven is op zondag 27 september.

Je kan dus zeker eens komen ‘proberen’ of Chiro wel je ding is op zondag 20 en zondag 27 september. Daarna moet je ingeschreven zijn!We vragen dat de ouders zoveel mogelijk in de auto blijven zitten. Wanneer je je spruit(en) wil inschrijven, vragen we een mondmasker te dragen.

Ook de leden die ouder zijn dan 12 moeten tijdens het toekomen een mondmasker dragen. Dit mogen ze tijdens het spelen in hun bubbel natuurlijk afdoen.

Bij vragen mag je ons altijd contacteren, dit kan door een berichtje te sturen naar onze Facebookpagina of door onze hoofdleider (Jarne) te contacteren: 0473 23 50 77.Tot op 20 september, wij kijken er naar uit!

Virtuele knuffels, de leiding

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT

21ste KEIKOPPENSMULTOCHT: Stap samen met je gezin op de fiets voor een ontspannen tocht van zo’n aangename 30 kilometer door onze adembenemende landschappen. Langs de

Nieuws Poperinge

Fietszoektocht Poperinge 2024

Fietszoektocht Poperinge 2024: Stap op je fiets en verken het prachtige Poperinge en haar charmante deelgemeenten als nooit tevoren! Doe mee aan onze spannende fietszoektocht

Koksijde Nieuws

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!

Koksijde-Oostduinkerke zet je een jaar lang in de bloemetjes!: Wie zet jij graag in de bloemetjes en waarom? Dat is de vraag die onze nieuwe wedstrijd op je afvuurt.