Halloween@Veurne

halloween veurne

Op 31 oktober wordt het weer lekker spannend in Veurne! We organiseren een avontuurlijk tablet-spel (± 1,5 uur) waarbij alles coronaproof zal verlopen. Volg aan de hand van je tablet een griezelparcours in de stad en voer de opdrachten uit die kabouter Freddy je opdraagt. Spanning en plezier verzekerd!

Per deelnemend kind wordt ook een leuke goodiebag voorzien met allerlei lekkers. Ideaal dus om de dag op een mooie manier af te sluiten.

Opgelet! Mondmaskers zijn verplicht voor iedereen boven de 12 jaar.

Heb je er al zin in gekregen? Reserveer hier dan snel je tickets (4 euro per kind en enkel voor kinderen tot max. 16 jaar. Kinderen onder de 6 jaar betalen in principe niet, maar wil je kind toch een goodiebag, reken het dan wel mee in het bubbelticket). Ga je mee als begeleider? Registreer je dan hier (verplicht).

Als begeleider koop je geen ticket, we vragen enkel om je te registeren. Zo zijn we in orde met alle coronarichtlijnen. Voor de kinderen koop je een ‘bubbelticket’. Heb je drie kinderen, dan koop je een bubbelticket voor drie (kostprijs is dan 12 euro). Per bubbelticket is er 1 tablet voorzien. Je kan enkel deelnemen in je gezinsbubbel.

Extra nieuws:

Lo-Reninge Nieuws

Lukkefeesten Lo-Reninge 2024

Lukkefeesten Lo-Reninge 2024: De Lukkefeesten zijn ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks eendaags evenement met een rechtstreekse link naar de wereldberoemde ‘lukke’, het DNA van Lo-Reninge.

Nieuws Veurne

Workshops over Phishing en Scootmobielen

Workshops over Phishing en Scootmobielen: Op vrijdag 17 mei organiseert de Seniorenadviesraad in samenwerking met de lokale politie Spoorkin en Stad Veurne een infonamiddag over Phishing en Veilig

Nieuws Veurne

Bloemenmarkt Veurne 2024

Bloemenmarkt Veurne 2024: Traditiegetrouw is er op Pinkstermaandag, 20 mei 2024, de Bloemenmarkt! Flaneer er tussen tal van verkoop- en infostands. Op de Grote Markt