Euro Village Veurne

Euro Village Veurne

Euro Village Veurne: Ben jij al helemaal klaar om de Rode Duivels naar de Europese titel te schreeuwen? Geniet in een Duivelse sfeer van het Europees kampioenschap voetbal en dat in het EK-Dorp op de Grote Markt.

Sowieso zenden we de wedstrijden in de groepsfase uit … en hopelijk blijft het scherm tot de finale staan. Een perfecte plek om met familie, vrienden, collega’s te komen supporteren, toch? In ons dorp kan je iets drinken, eten en de sfeer beleven in een prachtig historisch kader.

Op 22 juni is voorafgaand aan de voetbalmatch een waar volksfeest met Vlaanderen Zingt! Vanaf 17u30 zingen we de pannen van het dak. Een hele avond gevuld met populaire nummers die tot het collectief geheugen behoren. Met de hulp van de zanggroep op het podium en een zangkrantje, wordt de samenzang in goede banen geleid. 

Euro Village Veurne is een organisatie van Furnapub, De Botermand en De Kroon in samenwerking met Stad Veurne

Euro Village Veurne PRAKTISCH

22 juni, Vlaanderen Zingt start om 17u30, aansluitend EK-match

De bar opent om 15u

Grote Markt Veurne

Dit event is GRATIS

Wanneer spelen de Rode Duivels?
  • 22 juni om 21u: België-Roemenië
  • 26 juni om 18u: Oekraïne-België

lees ook:

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.