Foodtruckfestival Boulognestraat Koksijde

Foodtruckfestival Boulognestraat Koksijde

Foodtruckfestival Boulognestraat Koksijde: Van 21 tot 23 juni 2024 maak je een culinaire reis rond de wereld. De Boulognestraat in Koksijde-Bad wordt een openluchtfestival voor fijnproevers.

Verzamel je vrienden en familie en duik samen in een zee van smaken die je smaakpapillen prikkelen en verrassen. Van de verfijnde scherpte van Azië tot de hartelijke eenvoud van Zuid-Amerika. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en meest bruisende drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé. En vooral ook smakelijk.

Openingsuren Foodtruckfestival Boulognestraat Koksijde

  • vrijdag 21 juni, 17-24 uur
  • zaterdag 22 juni , 12-24 uur
  • zondag 23 juni, 12-20 uur

Muziek, animatie en dans

Laat je eten zakken met onze beats of dans vlug een paar calorieën weg. Eten en muziek gaan perfect samen. Ook kinderen blijven niet op hun honger zitten. Speciaal voor hen is er animatie voorzien bij ons foodtruckdorp.

Programma voor kinderen

Grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, een speelbox en veel, heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K. Ons hoofdingrediënt? Beleving die naar meer smaakt. Bovendien is de toegang gratis (het eten niet natuurlijk).

https://www.tij-dingen.be/juni-2024/foodtruckfestival-schuif-je-mee-aan-onze-tafel

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.