Halloween in Poperinge 2023

Halloween in Poperinge 2023

Halloween in Poperinge 2023: Beleef een Week Vol Griezelplezier tijdens Halloween in Poperinge!

Van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november staat Poperinge helemaal in het teken van Halloween. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud, en we hebben het volledige programma hier voor je op een rijtje gezet:

Griezelzwemmen in Zwembad de Kouter: Neem een duik in een heksenketel vol brubbelend bloed! Het hele zwembad is gehuld in Halloween-sfeer. Een unieke ervaring voor jong en oud.

Griezeltocht: Beleef een angstaanjagende tocht doorheen Poperinge. Op verschillende plaatsen wordt halt gehouden voor een leuke Griezel-beleving. Vooraf inschrijven.

Pumpkin Games: Pompoenbowling, Pompoencurling, Pompoenstoten, Pompoenrollen, Pompoen… je kan het zo gek niet bedenken of het komt aan bod op de Pumpkin Games. Kroon jij je tot de eerste Poperingse pompoenkampioen? Vooraf inschrijven.

Voorleesuurtje in de bib: Bibber en beef tijdens een griezelig voorleesuurtje voor kleuters en kinderen.

Griezelfilms: Zetel je neer in de cinema-stoeltjes van Ciné Ghybe en geniet van ’the Addams Family op avontuur’ i.s.m. de Gezinsbond Poperinge. Vooraf inschrijven.

Trick or Treat: Kinderen verkleden zich in hun engste Halloweenkostuums en gaan langs de deuren, waar ze ‘Trick or Treat’ zeggen. Bewoners kunnen kiezen om ze te laten schrikken (trick) of ze te belonen met snoep (treat). De activiteit vindt plaats tussen 17.00 en 19.00 uur.

Mis deze spannende Halloweenweek in Poperinge niet! 

Meer info: Schrijf je in

Activiteiten

Extra nieuws:

De Panne Nieuws

SHOPPING DAYS De Panne 2024

SHOPPING DAYS De Panne 2024 SCOOR JOUW PANNEBATJES EN GENIET VAN ANIMATIE EN OPTREDENS. Het eerste weekend van de zomer moet je in De Panne

Nieuws Vleteren

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN

OPENINGSFEEST DE MEESTERSMOLEN: De ‘De Meestersmolen’ werd volledig hersteld en opgefrist. De werken werden in december afgerond, dus de molen staat er weer piekfijn bij. 

Koksijde Nieuws

Bunkerdag 2024 Koksijde

Bunkerdag 2024 Koksijde: Kom naar één van de 2 gratis activiteiten over de beroemde ondergrondse schuilplaatsen. Belangrijk: vergeet je niet in te schrijven!  2 juni