Halloween in Poperinge 2023

Halloween in Poperinge 2023

Halloween in Poperinge 2023: Beleef een Week Vol Griezelplezier tijdens Halloween in Poperinge!

Van zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november staat Poperinge helemaal in het teken van Halloween. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud, en we hebben het volledige programma hier voor je op een rijtje gezet:

Griezelzwemmen in Zwembad de Kouter: Neem een duik in een heksenketel vol brubbelend bloed! Het hele zwembad is gehuld in Halloween-sfeer. Een unieke ervaring voor jong en oud.

Griezeltocht: Beleef een angstaanjagende tocht doorheen Poperinge. Op verschillende plaatsen wordt halt gehouden voor een leuke Griezel-beleving. Vooraf inschrijven.

Pumpkin Games: Pompoenbowling, Pompoencurling, Pompoenstoten, Pompoenrollen, Pompoen… je kan het zo gek niet bedenken of het komt aan bod op de Pumpkin Games. Kroon jij je tot de eerste Poperingse pompoenkampioen? Vooraf inschrijven.

Voorleesuurtje in de bib: Bibber en beef tijdens een griezelig voorleesuurtje voor kleuters en kinderen.

Griezelfilms: Zetel je neer in de cinema-stoeltjes van Ciné Ghybe en geniet van ’the Addams Family op avontuur’ i.s.m. de Gezinsbond Poperinge. Vooraf inschrijven.

Trick or Treat: Kinderen verkleden zich in hun engste Halloweenkostuums en gaan langs de deuren, waar ze ‘Trick or Treat’ zeggen. Bewoners kunnen kiezen om ze te laten schrikken (trick) of ze te belonen met snoep (treat). De activiteit vindt plaats tussen 17.00 en 19.00 uur.

Mis deze spannende Halloweenweek in Poperinge niet! 

Meer info: Schrijf je in

Activiteiten

Extra nieuws:

Nieuws Veurne

Veurne Awards 2024

Veurne Awards 2024 : Op 23 februari 2024 is er de allereerste editie van de Veurne Awards. Tijdens deze gala-avond in Furnevent zetten we onze

Koksijde Nieuws

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde

Halloween-mountainbiketoertocht Koksijde: Op vrijdag 27 oktober 2023 start in Oostduinkerke de 9de editie van de Halloween-mountainbiketoertocht. Dit jaar is er terug keuze uit drie verschillende afstanden: 25,

Koksijde Nieuws

Fun Shopping Koksijde

Fun Shopping Koksijde: Voor Fun Shopping moet je in Koksijde, Sint-Idesbald én Oostduinkerke zijn!Het eerste weekend van oktober slaan de VVV, de dienst voor Toerisme