KD fietsroute – door de hoppevelden

KD Fietsroute - door de hoppevelden

KD fietsroute – Met Jaek en Nink door de hoppevelden. Een fietsroute op maat van gezinnen met kinderen die start aan OC de Sceure of de dienst van toerisme Poperinge.

Deze route brengt je langs landelijke wegen, door het mooie hoppelandschap van Poperinge en Vleteren. De hoppevelden zijn indrukwekkend, maar ook de boomsculpturen in het Canadabos zijn een verrassende ontdekking langs de route.

Onderweg passeer je diverse zaken waar je kan genieten van lekkere streekproducten zoals een ijsje, een pannenkoek of een Westhoek KD-menu. Op de meeste adressen zijn ook speelpleintjes.De route is 33 km lang met 2 lussen van ongeveer 16 km. De Westhoek KD figuurtjes ‘Jaek en Nink’ wijzen de kinderen de weg via de zeshoekige bordjes.

Extra nieuws:

Nieuws Poperinge

Julifoor Kermis Poperinge 2024

Julifoor Kermis Poperinge 2024: Kermis op de Grote Markt en op de Paardenmarkt. Elke dag open vanaf 16 u. Wanneer Locatie Centrum Poperinge Grote Markt , 8970 Poperinge

Nieuws Poperinge

Kermis in het zwembad

Kermis in het zwembad: Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli vieren we kermis in het Sport-en Recreatiebad de Kouter te Poperinge ! 

Nieuws Poperinge

Feest van Reuzen en Picon

Feest van Reuzen en Picon 2024: Op 21 & 22 september vindt de tweede editie van het Feest van Picon en Reuzen plaats in Poperinge.