KOKONUTS YOUTH BAR

KOKONUTS YOUTH BAR

KOKONUTS YOUTH BAR: Dé place to be voor alle hippe Koksijdse jongeren deze zomer?

Ontdek KOKONUTS YOUTH BAR: Dé Zomerhotspot voor Jongeren!
Dompel jezelf onder in een unieke zomerervaring vol muziek, plezier en ontmoetingen

De jeugddienst van Koksijde luisterde naar de inbreng van de Koksijdse jongeren tijdens de jongerenenquête. Blijkt dat 95% van de jeugd nood heeft aan een ‘chillplekje’ om samen te komen.

Vandaar de lancering deze zomer van KOKONUTS YOUTH BAR, een bruisende pop-up jeugdhotspot die jongeren de ultieme plek biedt om samen te komen, te genieten van verfrissende drankjes en geweldige dj’s en optredens.
Gelegen in het levendige sportpark Hazebeek, verwelkomt KOKONUTS YOUTH BAR jongeren van woensdag tot en met zaterdag voor een relaxte sfeer, democratisch geprijsde drankjes en leuke activiteiten. Het is dé ontmoetingsplaats voor vrienden om de zomerdagen door te brengen in stijl.

Wat kun je verwachten ?

 1. Democratische Prijzen: geniet van een breed scala aan drankjes tegen vriendelijke prijzen. Bij KOKONUTS draait het om betaalbaar plezier voor iedereen!
 2. Themadagen: ervaar opwindende themadagen met DJ’s, live bands en filmavonden op groot scherm. Elk bezoek aan KOKONUTS YOUTH BAR is een nieuwe belevenis.
 3. Muziekfestival Opener: we trappen de zomer af op 5 juli met een muziekfestival, waar diverse artiesten het podium zullen betreden. Alle jongeren zijn uitgenodigd om samen met ons de zomer in te luiden met een knal!

Wanneer kan je langskomen?

 • Woensdag tot en met zaterdag, de hele zomer door.
  • Woe. tussen 16 en 22 uur
  • Don. tussen 16 en 22 uur
  • Vrij. tussen 16 en middernacht
  • Zat. tussen 16 en middernacht

Waar?

 • Sportpark Hazebeek, ter hoogte van het Tuttertje

Dit belooft dé hotspot te worden waar herinneringen worden gemaakt, vriendschappen worden gesmeed en de zomer echt tot leven komt. Zorg dat je erbij bent!

Voor meer informatie en updates, volg ons op sociale media @jeugddienstkoksijde of neem contact op via nathalie.martens@koksijde.be.

Extra nieuws:

Nieuwpoort Nieuws

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort

Italiaanse avond Kiwanis Nieuwpoort: Ter ere van het 50jarig bestaan van Kiwanis Nieuwpoort organiseert de lokale afdeling een spetterende Italiaanse avond. Het evenement, dat plaatsvindt

De Panne Nieuws Veurne

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE

CLASSIC BRUGGE – DE PANNE: Op 20 en 21 maart staat de Classic Brugge – De Panne opnieuw op het programma. Wil je volop meegenieten?

Koksijde Nieuws

Bredene Koksijde Classic

Bredene Koksijde Classic: Wie spurt naar eeuwige roem in de Bredene Koksijde Classic? We zijn al aan de 5e editie toe van de miniklassieker. Traditiegetrouw